“NAJZAD ZAVRŠENO, KOSMET JE DEO SRBIJE” Vulin pozdravio saopštenje najmoćnijih sila o teritorijalnom integritetu

Radujem se saopštenju G7 da je teritorijalni integritet svih zemalja svetinja. Mukotrpna borba Srbije za očuvanje naše teritorijalne celovitosti je najzad završena, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin komentarišući saopštenje zemalja članica grupe G7.

– Kosmet je deo Srbije. Hvala im za to, radujem se promeni stava velikih i moćnih. Radujem se što se vraćaju na principe Dejtona i siguran sam da će ispraviti nenamernu grešku, jer pod optužbom za rušenje ustavnog poretka Bosne i Hercegovine ne pominju Izetbegovića i SDA koji traže ukidanje dejtonske Republike Srpske i zabranjuju Hrvatima da sami biraju svog predstavnika – rekao je Vulin i dodao:

– Čestitam predsedniku Vučiću što je svih ovih godina i pre G7 branio teritorijalni integritet svih zemalja i čuvao Dejtonski sporazum. Nemoguće je da bi članice G7 zastupale nepovredivost teritorijalnog integriteta Ukrajine, a priznavale i podržavale komadanje Srbije. Moral je osnov politike najvećih i najrazvijenijih i siguran sam da nisu licemerni i bahati koliko su moćni i bogati.

Izvor: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *