NIJE ISTINA TO ŠTO ŠEŠELJ KAŽE O LONČARU! Predsednik otkrio o kakvim TAJNAMA JE REČ!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije istinita tvrdnja lidera radikala Vojislava Šešelj da je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, indirektno preko Bibe Šekularac, odavao tajne crnogorskoj službi.

“Znam da je to neistina jer je zapravo prikrivan neko drugi. Ne govorim ovde o ljubavnim odnosima, niti me te stvari zanimaju, već o obaveštajnim. Postoje neki drugi iz vrha države koji su u tom smislu povezani sa pomenutom gospođom i nekim drugim ljudima koji su vezani za crnogorsku službu”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje Večernjih novosti.

Predsednik navodi da zna i ko je javio Šešelju, “želeći da on po svaku cenu to kaže”.

“Reč je o čoveku iz političkih struktura. Računali su na Šešeljevu netrpeljivost prema Lončaru, a razlog je bio da se prikriju neki drugi. Šešelj je, s razlogom imajući poverenje u čoveka koji mu je tu informaciju doneo, izašao u javnost i izgovorio nešto što nije istinito. Mada, nije tajna da je nama crnogorska služba držala pola MUP, pola BIA, značajnije pozicije u Ministarstvu odbrane. Sada se to dramatično smanjilo”, kazao je Vučić.

Izvor: (Espreso.rs/Tanjug)