OLJA BEĆKOVIĆ OTKRILA ANEGDOTU KOJA ĆE SE PREPRIČAVATI! DŽEJ PRIŠAO PATRIJARHU PAVLU I REKAO: “Ćale je l mogu da Vam poljubim ruku”

Na početku emisije “Utisak nedelje” voditeljka Olja Bećković je ispričala anegdotu koja je vezana za Džeja Ramadanovskog i partijarha Pavla.

– Još jedna nedelja u kojoj ne mogu da izgovorim onu najavu koju sam smislila. Nedelja, i svi su tu, a mene nema, tako je pevao Džej i evo ispunio je to, evo je nedelja i svi su tu, i njega nema. A u stvari ga ima – rekla je Olja Bećković i nastavila:

Sećam se da mi je Džej Ramadanovski pričao pre mnogo godina kako se nekom prilikom vozio taksijem Ulicom kralja Petra prema Sabornoj crkvi i kako je ugledao patrijarha Pavla. Tražio je od taksiste da se zaustavi. On je izašao iz taksija, prišao patrijarhu Pavlu i rekao – “Ćale, je l’ mogu da Vam poljubim ruku” – rekla je Olja i dodala:

– I ja nekako zamišljam da dok ovo govorimo da se to dešava gore i da ga ćale ljubi u čelo i da nemamo šta da kažemo osim doviđenja Džej – rekla je Olja Bečković.

Izvor: Espreso.rs / Foto: Printscreen