POSLANIK MRDIĆ: Svaki dinar uložen u zdravstvo spašava nekom život!

Poslanik Srpske napredne stranke Uglješa Mrdić kazao je da pohvaljuje budžet za 2021. godinu s obzirom na to da se dosta novca ulaže, te da imamo jednu od najboljih finansijskih politika u svetu.

-Želim da pohvalim budžet za 2021.godinu, koji je pre svega razvojni budžet u kojem se izdvajaju velika finansijska sredstva za izgradnju i renoviranje zdravstvenih ustanova širom Srbije. Svaki dinar uložen u zdravstvo znači spašavanje nečijeg života. Zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije, naša država ima jednu od najboljih finansijskih politika u svetu i to u vreme pandemije izazvane korona virusom”, istakao je prilikom rasprave u Skupštini Srbije na temu budžeta narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić.

Takođe, podsetio je i na to da ga raduje to što će veći deo novca biti uložen u izgradnju škola, vrtića, puteva…

On je podsetio da ga raduje činjenica da će veliki deo novca biti izdvojen za izgradnju i renoviranje škola, vrtića, puteva i sportskih objekata i da je država vodila računa i o ulaganjima i na Kosmetu i u bratskoj Republici Srpskoj, gde se izdvaja izgradnja aerodroma u Trebinju kako bi se dve republike još bliže povezale.

“Raduje me i povećanje plata, a naročito penzija. Naši penzioneri koji su gradili našu zemlju su zaslužili da država brine o njima a to se najbolje radi od kada je SNS na vlasti na čelu sa Aleksandrom Vučićem”, rekao je Mrdić.

Izvor: (Espreso.rs)