SNOVI SE IPAK OSTVARUJU! Predsednikova objava oduševila celu Srbiju, komentari puni ljubavi samo se nižu (FOTO)

Trud i rad predsednika Srbije primete svi oni koji hoće, od najstarijih do najmlađih. Mada kruže priče da je predsednik Srbije “miljenik” naših najstarijih građana, danas je ova mala i slatka devojčica dokazala suprotno.

Sve glasine koje su do sada kružile o “miljeniku” najstarijih, da se trudi i radi da pomogne njima, da ih sačuva, da im obezbedi i pruži mirnu starost i sigurnost sa svojim unucima, pa i onih srednjih godina koji veruju u put budućnosti, u predsednikom stav i odluke, došli smo i do najmlađih članova koji, možda još uvek i ne razumeju političke odluke, stavove i odabire, ali čvrsto veruju u izbore predsednika Srbije i ono što ih u bućnosti čeka zahvaljujući njegovom vrednom radu i trudu.

Među njima, jedna slatka, mala devojčica plave kose istakla se, kao i njena želja da upozna predsednika, i pokloni mu dar koji je sama, svojim rukama, specijalno za njega i u ime upoznavanja, kao uspomenu na dugo i lepo sećanje sama nacrtala.

Još jednom je predsednik svih nas, svih građana Srbije pokazao veličinu, prizemnost i ovoj plavokosoj lepotici ispunio želju.

Upoznao se sa njom, širokog osmeha i raširenih ruku dočekao ju je u svom kabinetu, pozdravio i sa velikim zadovoljstvom i srećom prihvatio poklon, i na taj način pokazao i ulio malenoj plavokosoj lepotici nadu da treba da ide za svojim snovima i željama, i da se trud i volja uvek isplate, a snovi ostvaruju.

Predsednik je ovaj dirljiv sustret podelio sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu i oduševio čitavu naciju.

– Želela je da upozna predsednika i da mu kaže da će tu da radi kad poraste! Dobrodošla Mina – napisao je predsednik.

Komentari koji se nižu na ovoj objavi puni su ljubavi i iskrene sreće zbog ove malene plavokose devojčice.

Izvor: Srbija Danas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *