SRAMNA SCENA U SKUPŠTINI! Boško Obradović napravio haos, prekinuo sednicu! SRUŠIO ZASTAVU SRBIJE DOK SU GA IZBACIVALI

Poslanik Boško Obradović napravio je haos na sednici Narodne skupštine, kada je upao sa pištaljkom, zviždao sve vreme, pa ga je predsednica skupštine Maja Gojković kaznila isključenjem sa sednice, i pozvala obezbeđenje da ga isprati iz sale.

Obradović je stajao ispred govornice i odbijao da napusti sednicu, uz raspravljanje sa obezbeđenjem. Uzvikivao je parole protiv Vlade Srbije i predsednika. On je počeo da pravi haos kada je reč dodeljena premijerki Ani Brnabić.

Određena je pauza od 15 minuta i prekinut je TV prenos sednice.

U jednom trenu obezbeđenje je uspelo da ga izbaci iz sale, a on se opirao i držao za zastavu Srbije, koju je tom prilikom i srušio!

1 / 15 FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Sednici na kome će se raspravljati o ukidanju vanrednog stanja prisustvuje i premijerka Ana Brnabić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

REAKCIJE

– Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković ocenio je da je današnje ponašanje lidera Dveri Boška Obradovića u parlamentu potvrda da njemu nije mesto ni u Skupštini Srbiji ni u politici.

“Ovo je slika i prilika politike Đilasovog SzS-a i dokaz koliko su u svojoj mržnji izgubili kompas”, naveo je Mirković.

Narodni poslanik Miroslav Aleksić osudio je incident koji je napravio Boško Obradović na zasedanju parlamenta i istakao da je Narodna stranka apsolutno protiv svake vrste ekstremizma i necivilizovanog ponašanja.

Poslanik SNS Igor Bečić ocenio je danas da je jedan od lidera SzS Dragan Đilas naredio lideru Dveri Bošku Obradoviću da upadne na sednicu Skupštine Srbije i prekine zasedanje, ne bi li sprečio usvajanje odluke o ukidanju vanrendog stanja.

Bečić je ocenio da Đilas ponovo pokušava lažima i izmišljotinama da se vrati na političku scenu, ali i izazove sukobe, a da je danas “dotakao dno”.

Izvor: Kurir.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *